Krbová kamna s výměníkem Horse Flame HFB 517 Regis : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
10. 01. 2010, 15:53:18
Krbová kamna s výměníkem Horse Flame HFB 517 Regis

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kde se vyrábí tato kamna. Jak rychle jste schopni dodat náhradní díly. Na co se vztahují a na co se nevztahují záruční podmínky? Jak velké jsou příruby pro připojení do systému stávajícího vytápění? Jaké byste doporučily příslušenství k tepelnému výměníku těchto kamen (čerpadlo, pojistné ventily, atd…). Je možné připojit kamna dočasně bez výměníku. Chci realizovat napojení až potopné sezoně. Předem děkuji. S pozdravem

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
10. 01. 2010, 15:56:50
Re: Krbová kamna s výměníkem Horse Flame HFB 517 Regis

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Krbová kamna Horse Flame se vyrábějí v Číně. S náhradními díly zatím problém nejsou. ( ani se jich zatím moc nepotřebovalo.....) Záruka je 2 roky na výrobek, 12 let na vnější plášť. Záruka se neztahuje na špatně nainstalovaná kamna, používání nedovoleného paliva, mechanické poškození a další chyby uživatele. Napojení výměníku je 1". Příslušenství doporučuji konzultovat s topenářem dle místních dispozic. Není možno provozovat bez zapojeného výměníku.

Dovozce kamen FIRE s výměníkem garantuje u znažky FIRE 1 sezonu možnost provozovat bez zapojení výměníku ( výměník slouží jako deflektor).

V případě dalších dotazů, napište.

Přeji hezký den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.