Krbová vložka KOBOK CHOPOK Oboustranný - dodání : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
26. 07. 2009, 14:56:02
Krbová vložka KOBOK CHOPOK Oboustranný - dodání

Dobry den, mam zajem o kuupi krbove vlozky KOBOK CHOPOK O oboustranný řada 550, vyska 440 a chtel bych se zeptat na nasledujici: – je mozne objednat tuto vlozku s plnymi zadnimi dvirky? (budou slozit jen pro prikladani), pokud ano jaka by byla cena? – je mozne popelnik vyndavat / cistit i ze zadni strany? – chtel bych mit externi popelnik, ktery bude mozno vyndavat / cistit ze zadni strany, ale pritom bych chtel regulovat privod vzduchu (intenzitu horeni) z predni casti – je toto mozne? – jaka je dodaci lhuta teto vlozky? Predem diky za informaci. S pozdravem

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
26. 07. 2009, 15:02:27
Re: Krbová vložka KOBOK CHOPOK Oboustranný - dodání

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Příplatek za plné zadní dveře je 4646 bez DPH.
Popelník je možno umístit do technické místnosti, ovládání vzduchů bude zepředu. Můžete si zvolit, z které strany budete chtít ovládat kouřovou klapku a z které strany bude přívod externího vzduchu.

Termín dodání cca 4 týdny. Ve fabrice byla dovolená – neumím odhadnout, zda to bude 3 týdny nebo 6 týdnů – to se bude odvíjet od množství objednávek přišlých v průběhu dovolené. V případě objednávky Vám budu schopen říct předpokládaný termín přesněji. Ale počítejte 4 týdny.

Pokud byste pospíchal, mohu nechat prověřit , jaké provedení jsou aktuálně skladem – ale to už byste si nemohl volit popelník, apod.

Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.