Kamna ABX Helsinky - provedení : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
10. 07. 2008, 14:42:06
Kamna ABX Helsinky - provedení

Dobrý den, chtěla bych se optat jaký je rozdíl mezi krbovými kamny Helsinky (typ 4645–6) s keramikou a krbovými kamny Helsinky se šamotem. Druhý dotaz se týká hmotnosti těchto kamen – zde při detailním popisu produktu uvádíte 95 kg a na stránkách 'Odkaz' uvádí hmotnost 132 kg, tak by mě zajímalo proč je mezi tím rozdíl, když se jedná o stejný typ krbových kamen. A poslední dotaz, jak vypočítám minimální tah komína? Děkuji za odpověď

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
10. 07. 2008, 14:44:12
Re: Kamna ABX Helsinky - provedení

Dobrý den, děkuji za dotaz.

Pojmem keramika je myšleno venkovní opláštění ( ozdobná keramika). Nikoli vyložení ohniště – šamot. Jedná se o tytéž kamna jako na webu ABX.cz

Kamna jsem neměli možnost převážit. Předpokládám, že hmotnost 95 je za provedení s keramikou na boku a hmotnost 132 kg za provedení s kamenem mastek ( místo keramiky). Pokud by pro Vás byla informace o hmotnosti stěžejní, nechal bych je převážit.
Tahu komína 10 až 12 Pa odpovídá komín o účinné výšce 4.5 až 5.4 metru od napojení kamen po vrch komína ve stejném průměru jako je výstup z kamen.

V případě dalších dotazů, napište nebo zavolejte.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.