Kamna ABX FJORD 6 - provedení šedý nebo mastek : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
04. 06. 2008, 06:41:00
Kamna ABX FJORD 6 - provedení šedý nebo mastek

Dobrý den, uvažujeme o nákupu krbových kamen Fjord 6. Zajímalo by mě, zda spíše doporučujete kamna ze šedého plechu nebo z mastku. Někde jsem také viděla, že se kamna prodávají bez horní desky, která se musí dokoupit. Je to tak i ve vašem obchodě? Předem děkuji za brzkou odpověď. Zdraví

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
04. 06. 2008, 07:16:46
Re: Kamna ABX FJORD 6 - provedení šedý nebo mastek

Dobrý den, děkuji za zájem o naše služby.
Kamna ABX FJORD 6 je možno koupit v provedení šedý plech, mastek bez horní desky (pojmem bez horní desky je myšleno to, že na horní desce není kámen mastek – je tam pouze plech ( u tohoto modelu máme pouze ilustrační foto) – pokud byste měla zájem, mohu kamna vyfotit na prodejně a poslat Vám fotku. Horní deska se dokoupit nemusí)

nebo mastek s horní deskou.

V tuto chvíli máme skladem ABX FJORD 6 v provedení šedý plech a mastek bez horní desky. Pokud byste chtěla provedení s horní deskou, prověřil bych termín dodání.

Výhoda provedení s kamenem mastek je ta, že mastek naakumuluje teplo a vydrží je sálat. Z mého pohledu , než koupit šedé provedení za cca 17.500,– , zvolil bych raději mastek bez horní desky za 19.990,– kč

V příapdě dalších dotazů, napište.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.