ABX Bristol - ploché sklo s výměníkem 16kw : diskuze

no image
Autor: brockyj
05. 03. 2008, 12:44:25
ABX Bristol - ploché sklo s výměníkem 16kw

Dobrý den.
Zvažuji v rodinném domku 3+1 vytápět krbovými kamny ABX Bristol – ploché sklo s výměníkem 16kw. Chci se Vás jako odborníka zeptat, zda tyto kamna budou orientačně dostačující. Pochopil jsem správně, že s vodním výměníkem v těchto kamnách můžu vyhřívat jeden radiátor(0.5m2) ve vedlejší místnosti,a další dvě místnosti vyhřát tak,že z nich bude přívod studeného vzduchu do kamen a po té z kamen odvod teplého vzduch do dvou místností -(ABX Bristol 16kw má dva vývody tépého vzduchu)??? Jak se docílí cirkulace tohoto stueného vzduch za teplý??? Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
06. 03. 2008, 08:27:44
Re: ABX Bristol - ploché sklo s výměníkem 16kw

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Vložku ( kamna) s výměníkem by měl instalovat topenář – ten ponese garanci správného rozložení radiátorů. Cirkulace vzduchu docílíte například tím, že uděláte průduchy ve stěně. Nebo u vložky velice jednoduše uděláte rozvod teplého vzduchu flexi rourama – ale opět je to komplikovanější problematika – nelze řešit po emailu.
Pokud byste měl o uvedenou vložku zájem, doporučuji objednat s předstihem – 1 až 3 měsíce). Není problém ji nechat u nás a poslat až na požadovaný termín.
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.