krbová vložka ABX London s výměníkem : diskuze

no image
Autor: jokino
07. 09. 2007, 21:45:35
krbová vložka ABX London s výměníkem

Dobrý den,

uvažuji o koupi krbové vložky ABX London s výměníkem. U tohoto výrobku uvádíte vytápěný prostor 200 m3. Budeme vytápět RD s podkrovím, přičemž v přízemí, kde bude instalována krbová vložka je vytapěný prostor cca. 120 m3. Podkroví uvažujeme vytápět výměníkem – prostor cca. 100 m3 ( 3 radiátory). Chci se zeptat zda – li uváděný vytápěný prostor 200 m3 je pouze ten, kde je instalován krb nebo se již počítá i vytápěním výměníkem ( do podkroví). Jde mi o to , že pokud budeme chtít mít nahoře v podkroví dostatečně teplo, abychom nemuseli v přízemí v krbu topit tak, že tam bude až moc teplo. Je tato krbová vložka vhodná pro náš záměr ???

Děkuji za odpověď a přeji hezký den,

Jan Lipenský

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
08. 09. 2007, 07:02:31
Re: krbová vložka ABX London s výměníkem

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Vzhledem k rozsahu problematiky doporučuji kontaktovat topenáře v místě bydliště. Krbová vložka ABX London s výměníkem má jmenovitý výkon 14 kW – to odpovídá ODHADEM prostoru 280 m3. Výkon do výměníku je 4 kW – cca 80m3.
Ale konečné slovo by měl mít topenář. Předpokládaný termín dodání vložky ABX London s výměníkem je možná listopad, ale spíše bych to viděl na začátek roku 2008. My máme skladem ABX London Klasik s výměníkem pravý.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.