Zahradní venkovní krb Norman Komfort - cena : diskuze

no image
Autor: vas dotaz
27. 04. 2007, 08:47:43
Zahradní venkovní krb Norman Komfort - cena

Dobrý den. Napište mi, prosím, co se rozumí textem: \„Vyobrazenou základovou desku možno objednat jako zvláštní příslušenství.\“? To je ta deska na obrázku pod dřevem? Je nutná při postavení krbu na zámkovou dlažbu? Napište mi, prosím, odpovědi na výše uvedené otázky + kolik je definitivní cena vč. DPH bez/s deskou při dodání do Liberce (platí – doprava zdarma?). Děkuji.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
27. 04. 2007, 08:49:28
Re: Zahradní venkovní krb Norman Komfort - cena

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Zahradní krb NORMAN je dodáván bez základové desky ( na obrázku pod dřevem). Krb je možno postavit na zámkovou dlažbu bez základové desky. Cena základové desky je 610 ,– Kč.
Cena krbu je dle použité stříšky ( 10990,– kč ocelová stříška, 11990,– Kč nerezová a měděná za 12.990,– kč). Toto jsou ceny včetně DPH a dopravy na místo určení v ČR.
Krb NORMAN Komfort je možno objednat ve třech provedeních povrchu – červeno-bílý ( na obrázku), šedo -bílý nebo bílý ( pokud byste se rozhodl pro provedení bílý, je za příplatek 540,– Kč. První 2 barevné provedení jsou v ceně.
V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.