Podložka pod kamna - sklo versus dlažba : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
09. 04. 2007, 08:00:24
Podložka pod kamna - sklo versus dlažba

Dobrý den, zajímalo by mne zda je vhodne sklo polozit na plovouci podlahu. Je to opravdu vhodne pod krbova kamna, nebo doporucujete spise dlazbu? Chtela bych rohova kamna a tedy podlozku take rohovou,muzete mi napsat orientacni cenu, o kolik se tak navysuje, kdyz je sklo na zakazku? Dekuji a přeji hezky

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
09. 04. 2007, 08:08:51
Re: Podložka pod kamna - sklo versus dlažba

Dobrý den, rozhodnutí, zda sklo nebo dlažba je na zákazníkovi. Sklo vypadá velmi elegantně. Jedná se o tvrzené sklo odlovné proti nárazu. Samozřejmě, záleží, co na ně spadne – ale dložba může také prasknout. Pokud již plovoucí podlahu máte hotovu, koupil bych sklo. V případě, že podlahu teprve děláte, je rozhodnutí na Vás. Vůbec bych se skla nebál.

Podložka pod krbová kamna by měla dle normy přesahovat kamna o minimálně 10 cm doboku a do strany a 30 cm dopředu. Cena je závislá hlavně na množství materiálu ( rozměry). Nechtěl bych v tuto chvíli hádat, ale nepředpokládám nárůst o více než 20% ceny typizovaného skla ( o stejném rozměru). Pokud byste chtěli nechat sklo vyorbit, nechal bych jej ve výrobě přesně ocenit a podle toho byste se potom rozhodli.

Přeji hezký den
Petr Vávra
 www.krbova-kamna.COM

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.