Akumulační kamna ABX PORTO - mastek : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
09. 05. 2023, 07:41:14
Akumulační kamna ABX PORTO - mastek

Dobrý den, rád bych se u Vás informoval na dostupnost krbových kamen ABX – Porto Mastek. Zároveň bych se rád zeptal kolik dotyčná kamna váží? V produktovém listu výrobce je uvedeno 350kg, je tato váha již s dodatečnou akumulační vložkou či bez ní? A lze do těchto kamen instalovat dodatečnou akumulační vložku, která by měla vážit dalších 90 kg?
Dále jestli jsou kamna, zejména pak kamenný obklad, částečně rozebiratelná např. pro transport a manipulaci a nebo se dodávají jako jeden nerozebiratelný celek?

S pozdravem a poděkováním

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
09. 05. 2023, 07:42:58
Re:Akumulační kamna ABX PORTO - mastek

Dobrý den,

uvedená kamna aktuálně nejsou skladem . Výroba je plánována na září 2023 – termín je to předpokládaný, nikoli garantovaný. Volný máme 1 poslední kus z této výroby. V případě zájmu doporučuji poslat objednávku.

Přesnou hmotnost kamen neznáme – vycházíme z technického listu. Je to bez dodatečné akumulace. Já osobně bych to třeba 1 sezonu zkusil používat bez té akumulační sady – tu lze doplnit dodatečně.

Jednotlivé kamen jsou demontovatelné, ale je potřeba si poznačit jejich pozice – abyste je při zpětném skládání dali na původní místo. Rozněž vypadění jednotlivých mezer může být piplačka – pokud to jen trochu půjde, tranportoval bych to v kuse …

Jako alternativu mohu nabídnout Romotop Soria N02, ale tam máme termín rovněž září :
https://www.krbova-kamna.com/…tinit-p.html

V případě dalších dotazů, napište
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.