Kachlová kamna do novostavby : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
24. 04. 2023, 08:32:01
Kachlová kamna do novostavby

Dobrý den, stavíme dům a chtěli jsme do obývacího pokoje kachlové kamna. V současné době, čekáme na vyčíslení od kamnáře kolik by stála jeho práce, ale vzhledem k tomu, že nejspíše to bude příliš vysoká cena, tak jsme s manželeme začali hledat alternativu. Tu jsme objevili na Vašich stránkách. Líbí se nám na Vašich stránkách asi dvoje kamna. Jen máme dotaz, již jsem psala, že dům se staví skoro na druhé straně republiky, je možnost dodání až tam? Případně jak je to u Vás s dopravou a montáží? Původem pocházím z Havířova, tak kdybych měla cestu v dohledné době, ráda bych se zastavila na Vaší prodejně a osobně to vše okoukla, teď spíše zjišťuji potřebné info. Ještě se zeptám, když je u zboží napsáno na objednávku, tak jak dlouho trvá případné doručení? Předem Vám velice děkuji za zpětnou odpověď. Přeji krásný den.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
24. 04. 2023, 08:33:01
Re:Kachlová kamna do novostavby

Dobrý den,
s dopravou kamen nemáme problém, zasíláme přepravní společnosti Geis nebo DHL po celé republice. Cena kamen je včetně dopravy. Montáž si budete muset zajistit někde u Vás v místě, my máme kontakty na kominíky jen v našem kraji.

Zkuste mi napsat kamna, o které máte zájem a já pozjišťuji zda je máme objednané na sklad nebo pro zákazníka a zda máme od výrobce aspoň nějaký přibližný termín výroby.

Určitě se k nám na prodejnu zastavte, rádi Vás uvidíme a můžeme probrat bližší informace.
Přeji hezký den.

Kolková

krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.