Litinová kamna Jotul nebo Dovre - volba : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
13. 11. 2021, 09:31:37
Litinová kamna Jotul nebo Dovre - volba

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to z náhradními díly konkrétně na kamna Dovre 640 WD a to na topeniště vyložené vermikulitem. Dá se to sehnat třeba i za 10 let a jak je to z výdrží-prasknutím, nikde jsem o tom nic nenašel. Nemůžu se rozhodnout právě mezi těmito Dovre nebo Jotul F 400 ECO SE. Cena a výkon jsou podobné, které byste bral vy :-) Děkuju

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
13. 11. 2021, 09:33:26
Re:Litinová kamna Jotul nebo Dovre - volba

Dobrý den.
V tuto chvíli není problém dodat náhradní díly i na 10 let stará kamna Jotul nebo Dovre. Jak to bude za dalších 10 let netuším. V tuto chvíli servis funguje.
Životnost vermikulitů je velmi odlišná – odvíjí se z velké části od toho ,jak jsou kamna provozována a jak se k nim uživatel chová. Je to opravdu velmi individuální .
V případě, že plánujete realizaci nákupu litinových krbových kamen v horizontu příštích dnů, obávám se, že volba bude jasná : kamna Jotul F 400 SE v provedení černý lak, v tuto chvíli nejsou k dispozici a dle dovozce je termín dodání 4–6 týdnů ( informace z 13.11.2021).
Výroba nestíhá. Aktuálně mohu nabídnout „pouze“ verzi v modročerném smaltu – F 400 ECO SE BBE.

Já bych se přiklonil k Jotulu. Výhoda toho smaltu, je, že je stáložárobarevný a po letech – pokud se k nim budete chovat slušně, budou jako nová. …
Rozhodnutí je na Vás.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.