Kachlová kamna ABX Karelie kachlový sokl - perle : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
11. 06. 2021, 06:32:06
Kachlová kamna ABX Karelie kachlový sokl - perle

Dobrý den,
jaký je termín dodání ?

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
11. 06. 2021, 06:33:00
Re:Kachlová kamna ABX Karelie kaxhlový sokl - perle

Dobrý den, děkuji za poptávku.
Bohužel s kachlovými kamny ABX KARELIE je aktuálně ( červen 2021) trošku problém. K dispozici jsou v provedení zelená nebo hnědá. Další výroba je plánována na srpen.
V případě , že jste pro kamna rozhodnuti, doporučuji poslat objednávku – kamna ve výrobě objednám a jakmile budou vyrobena, budu vás informovat a pokud Váš zájem potrvá, dohodneme dodání. Rychleji je dodat neumím. Na takovéto objednávky zálohu nevybíráme, není problém objednávku stornovat. Ono se občas stane, že vyrobí kusy, které jsou již prodány – proto doporučuji objednat s předstihem.

Ještě – pro úplnost a klid svého svědomí – bych zmínil, že nabíhá výroba nového modelu ABX Karelie Exklusive – na bílém i kachlovém soklu. Jedná se o novinku, která je sice o něco málo dražší, ale má několik vychytávek: keramikou vyložené ohniště, výklopný rošt, popelník pod roštem – přístupný po odklopení roštu – ale hlavně větší , černě designově podbarvené prosklení, sklo uchyceno v lištách nahoře a dole. ( V tuto chvíli již skladem v zelenm a hnědém provedení).

V případě dalších dotazů, napište.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.