Rohová kamna ABX REGINA - dodání : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
16. 04. 2021, 11:29:46
Rohová kamna ABX REGINA - dodání

DOBRÝ DEN, MÁM ZÁJEM O ROHOVÁ KRBOVÁ KAMNA KACHLOVÁ – S NÁSTAVBOU, REGINA ZA CENU 31.657 KČ…BARVA ASI HNĚDÁ NEBO ZELENÁ, JEŠTĚ NEVÍM…VY JE DOVEZETE, A INSTALUJETE NEBO SE MUSEJÍ POSKLÁDAT, JSOU TĚŽKÝ? A JAKÁ JE LHŮTA DODÁNÍ ATD.....DOPRAVA A STAVBA ZDARMA? ATD…PLATBA HOTOVĚ PŘI DODÁNÍ? DÍKY ZA ODPOVĚD

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
16. 04. 2021, 11:32:36
Re:Rohová kamna ABX REGINA - dodání

Dobrý den,

děkujeme za zájem o námi nabízené výrobky.

Uvedená kamna nejsou aktuálně k dispozici – termín výroby je plánován na červen tohoto roku. Doprava je pro zákazníky zdarma. Sestavení a zprovoznění kamen provádíme pouze v okolí Severní Moravy – Kutná hora je pro nás z ruky . Uměli bychom technicky zabezpečit, ale to byste se nedoplatil. Kachlová kamna ABX Regina rohová s nástavbou jsou dodávána na paletě v rozloženém stavu. Jejich sestavení je práce pro 2 průměrně zručné lidi asi na 30 minut. Zvládne i laik. V příloze posílám technický list, kde je sestavení naznačeno.

Platba může být buď převoden, nebo dobírkou řidiči. V případě , že na dodání nepospícháte, doporučuji poslat objednávku co nejdříve, aby se kamna eventuelně ještě zařadila do výrobního plánu. Vyrobí se omezené množství a předpostně budou vykrývány již došlé objednávky ( dle data objednání).

V případě dotazů, napište.

Přeji hezký víkend

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.