Kamna s výměníkem Haas+Sohn Nivala : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
04. 12. 2018, 11:01:13
Kamna s výměníkem Haas+Sohn Nivala

Dobrý den,
zajímají mne krbová kamna Nivala s výměníkem – mám v plánu je pořídit do rodinného domu a v tomto designu hledám kamna s co možná největším výkonem do vody. U těchto kamen je udávaný výkon do vody 10,1kW ale našel jsem ještě kamna Grand Max Plus II/11, u kterých je udávaný výkon do vody 11,2kW. Tyto kamna navíc vypadají trochu lépe a jsou levnější. Jaký je mezi těmito kamny rozdíl, když Grand Max Plus II/11 vypadají lépe a mají vyšší výkon oproti kamnům Nivala, vzhledem k ceně? Co kamna Grand Max Plus II/11 postrádají oproti kamnům Nivala? Chtěl jsem napsat dotaz do diskuze ke kamnům, možná by to zajímalo i více lidí, ale bylo nutné se registrovat a to jsem zatím nechtěl, to až při nákupu kamen.
Děkuji za informace, pomůže mi to v rozhodování.
S pozdravem
 Tomáš

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
04. 12. 2018, 11:05:46
Re:Kamna s výměníkem Haas Sohn Nivala

Dobrý den.
Kamna Nivala s výměníkem je novější model oproti KALMAR a GRAND MAX PLUS.
Je použitá nová technologie výměníků spočívající v horizontálním uložení trubkovnic. Čištění se provádí pomocí stírací lišty – velmi elegantní a čistě řešení. Starší modely – Grand max plus apod mají trubky výměníku svisle a čištění se provádí ze spalovací komory – ručně s použitím kartáče.
Rozdíl ve výkonu 1 kW bych neřešil – nejsem si jistý, ale mohlo se stát, že ke snížení výkonu došlo v souvislosti s přísnějšími emisními limity platnými pro kamna s výměníkem.
Moje volba by byla jasná.

Abych Vás trošku motivoval, mohu Vám na kamna Nivala s výměníkem nabídnout dodatečnou slevu. Na cenu Grand max Plus s výměníkem se bohužel nedostanu – výrobce dal uvedená kamna do výprodeje se sníženou MOC a zároveň sníženou marží. Další výroba tohoto modelu už se neplánuje.
V případě dalších dotazů, napište.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Petr Vávra
Vávra kamna s.r.o.
Oprechtice 58
739 21 PASKOV

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.