sklo u krbových kamen se špiní po výměně : diskuze

no image
Autor: han.me
22. 01. 2016, 08:58:18
sklo u krbových kamen se špiní po výměně

Dobrý den,
moc zdravím a dovoluji si mít dotaz. Vlastním kamna Arktis 4655–8-Z . Prasklo mi u nich sklo. Asi mou vinou, těsnění bylo již zatvrdlé. Když se nám sklo podařilo sehnat (je velmi drahé, nedoporučuji nikomu koupit kamna s oblým sklem), i s těsnicí páskou. Manžel sklo na instaloval a já mohla konečně zatopit. Jsem však nemile překvapená tím, jak se sklo špiní. A to tak ,že téměř na krajích nejde vyčistit. Topím dřevěnými briketami, které jsou stoprocentně suché a před tím mi to nikdy nedělalo problém. sklo bylo čiré, stačilo občas umýt vodou. Původně bylo sklo utěsněno jakousi bílou spletenou šňůrou nyní bylo provedeno těsnění lepicí páskou, která byla se sklem dodána. Nemohou mít kamna nějaké falešné tahy? Můžete mi prosím napsat, jaká se dává originální těsnící šňůra do těchto kamen? Její průměr, síla? Prosím poraďte mi.
Děkuji.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
28. 01. 2016, 08:38:40
Re:sklo u krbových kamen se špiní po výměně

Dobrý den,

děkujeme za zájem o naše služby. Pokud bylo sklo i dodané těsnící šňůry objednané u výrobce ABX, jsou originál a běžně se montují do kamen současného typu. Pokud se nezměnil druh paliva (dřevo/brikety) , tak nemáme povědomí o tom co je příčinou zanášení skla.


Pokud by sklo netěsnilo, tak by se při roztápění mezi sklem a dvířky dýmilo. Těsnost dvířek samotných se dá vyzkoušet pomocí proužku běžného tiskového papíru , který se přivře a postupně kolem dvířek popotahuje, tím se vyzkouší těsnost dveří. Papírek může jít povytáhnout, avšak nesmí jít zcela volně.

S pozdravem

Jana Pařenicová
obchodní asistentka
 www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.