Kamna Haas+sohn Eboli / Empoli s výměníkem : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
09. 03. 2015, 07:27:47
Kamna Haas+sohn Eboli / Empoli s výměníkem

1.Dodávají se kamna Empoli a Eboli s kachlovým soklem, ev. lze je osadit na kachlový sokl od jiného typu kamen? 2.Typ ABX Helvetia vytopí 248 m3 při výkonu 10,4 kW a Empoli 225 m3 při výkonu 12,4 kW. Rozdíl je nelogický, lze vysvětlit? 3.Dodávají se kachlová kamna s výměníkem i v rozloženém stavu? Manipulace při váze 170–300 kg je velice obtížná.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
09. 03. 2015, 07:28:37
Re: Kamna Haas+sohn Eboli / Empoli s výměníkem

Dobrý den.
V tuto chvíli ( březen 2015) kamna Eboli / Empoli nejsou v nabídce na kachlovém soklu a nemám indicie, že by se o tom uvažovalo. Posadit na jiný sokl je nelze, sokl je s kamny pevně spojen.

Ohledně m3 : je otázka, k jakému typu nemovitosti ( s jakými tepelnými ztrátami) výrobce pracuje. Výkon kamen je nutno dimenzovat ne dle m3, ale dle tepelných ztrát objektu . To je otázka pro topenáře.

Kamna Eboli / empoli mají kachle zvlášť v krabicích a zákazník si je dle návodu osadí sám ( velmi jednoduché). Skelet včetně soklu je jeden kus. Pokud kamna potřebujete dostat například do patra, doporučuji odebrat krabici s kachlemi a zbytek stěhovat v přepravním obalu. Ale pozor – kamna Haas+Sohn nejsou ke spodní paletě přišroubována – jsou pouze fixována dřevěnými hranolky ( = příliš nenaklápět).

V případě dalších dotazů, napište.

Přeji hezký den

Petr Vávra

 www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.