výběr kamen : diskuze

no image
Autor: Jar.Vl
26. 11. 2014, 10:10:01
výběr kamen

Dobrý den, obracíme se na Vás ještě jednou. Jak jste poradil 25.11., vybírali jsme, ale nabídka je tak velká: Islad 5, Polar 4, Tartu5, Pori 5, Arktis 4 -všechna mají podobný design – jen si vybrat, nebo Salerno II – nevíme, jestli jsou pro náš dům vhodná (dočetli jsme se, že se doporučují do dřevostveb). Komín bude nerezový (ne americký). Jak daleko musí kamna stát od nábytku a zdí? Nevadí, jestli budou kamna v rohu místnosti? Předem moc děkujeme.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
26. 11. 2014, 11:45:21
Re: výběr kamen

Dobrý den,
kamna Salerno jsou vhodná do dřevostaveb hlavně proto,že se jedná o krbová kamna s jedním z nejmenších výkonů. Umístit je můžete kamkoli. A troufám si tvrdit, že i pro Vás budou dostatečná. V případě, že plánujete topit v přechodném období – pro pohodu. Ve velkých mrazech budete topit hlavním zdrojem tepla ( elektrika, plyn apod).
Ten výběr konkrétního podelu je opravdu na Vás – kamna ABX s indexem 4 a 5 mají stejné ohniště ( stejné parametry – liší sedesignem a také prosklením – kamna TARTU, ISLAND, PORI mají rovné sklo.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.