Kamna ABX ARKTIS 4 - topeniště : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
06. 02. 2014, 13:59:49
Kamna ABX ARKTIS 4 - topeniště

Dobrý den, rád bych u vás v jarních měsících zakoupil kamna Arktis 4 do svojí dřevostavby. Jenže jsem je neviděl nikde naživo, tak bych vás chtěl poprosit, zdali by bylo možné vyfotit jak vypadá přikládací prostor? Nebo mají tento prostor stejný jako jiná kamna ABX? Pokud ano, jaká ? Děkuji za odpověď,

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
06. 02. 2014, 14:04:44
Re: Kamna ABX ARKTIS 4 - topeniště

Dobrý den,
krbová kamna ABX Arktis 4 máme v současné době skladem v provedení pískovec a cream včetně horní desky. V příloze Vám zasílám požadované fotografie topeniště (rozměry: výška 43cm, šířka 32cm, hloubka 26cm), maximální délka polen je 28cm. Pokud byste měl cestu kolem Ostravy Hrabůvky, máme tady ABX Rennes 5, Baltik 4, Arktis 4, Atlantik 5 – vše v provedení pískovec. A samozřejmě další modely.
Krbová kamna ABX Arktis 4 mají jmenovitý výkon 5kW, na tento by se měla trvale provozovat. Jelikož uvádíte, že je chcete umístit do dřevostavby, nevím zda by pro Vás nebyla vhodnější kamna, která jsou přímo určena do dřevostaveb a nízkoenergetických domů (dřevostavba nemá akumulační vlastnosti, proto veškeré teplo zůstává uvnitř). Jedná se o kamna českého výrobce Haas+Sohn Salerno (http://www.krbova-kamna.com/…-sklo-p.html, http://www.krbova-kamna.com/…-sklo-p.html) a Osorno (http://www.krbova-kamna.com/…sorno-p.html).
V případě dalších dotazů nás, prosím, opět kontaktujte.

Přeji pěkný den

Dagmar Figallová
obchodní asistentka
 www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.