Kamna s výměníkem HAAS+SOHN Nivala s výměníkem : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
05. 02. 2014, 08:21:19
Kamna s výměníkem HAAS+SOHN Nivala s výměníkem

Dobrý den, je možné změna barvy dlažby? Je možná jiná dodací adresa než fakturační? V jakou denní dobu dochází k dodání (Nový Bor okr. Č.Lípa) Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
05. 02. 2014, 08:23:18
Re: Kamna s výměníkem HAAS+SOHN Nivala s výměníkem

Dobrý den,

krbová kamna Haas+Sohn Nivala s výměníkem se vyrábí pouze v provedení, která máme na našich webových stránkách: antracitový plech v kombinaci s šedou dlažbou a černý plech s béžovou dlažbou. Není však problém, abyste si ji vyměnil za jakoukoli jinou mrazuvzdornou dlažbu. Výměna je velmi jednoduchá a zvládne ji i laik.
Do konce měsíce března 2014 platí akční cena 30.167,–Kč (sleva 15% z MOC).
Doprava je zdarma po celé České republice v pracovní dny. Využíváme přepravní společnosti: PPL, Česká pošta a Toptrans. Pokud se rozhodnete kamna objednat, je samozřejmě možné zvolit jak fakturační, tak dodací adresu.
Konkrétní termín dodání domluvíme telefonicky, ale konkrétní hodinu bohužel neznáme. Rozvozy jsou mezi 8–17hod. Řidič má v podmínkách, aby zákazníky před příjezdem avizoval. Jezdí s autem s hydraulickým čelem, zboží tedy bez problémů složí na zem a doveze paletovacím vozíkem po rovném terénu k prvním dveřím. Nemůže překonávat překážky, jako jsou např. schody, nerovnosti,… Důležitá je také kontrola zboží před zaplacením a potvrzením o převzetí.
V případě dalších dotazů nás, prosím, opět kontaktujte.

Přeji pěkný den


Dagmar Figallová
obchodní asistentka
 www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.