Prity s výměníkem : diskuze

no image
Autor: Jan.Kr
07. 01. 2014, 13:49:10
Prity s výměníkem

Dobrý den,

uvažuji o koupi kamen Prity s výměníkem ( WDW24 nebo W17 výpočet potřeby výkonu není hotov), ale nevím jak jsou na tom s emisní třídou a zda je nebude muset do budoucna měnit. Dále jsem zde kamna nenašel, ale myslím že tu byly ?

Za odpověď děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
08. 01. 2014, 09:47:30
Re: Prity s výměníkem

Dobrý den, máte úplnou pravdu. Kamna Prity s výměníkem jsme docela úspěšně nabízeli a prodávali několik posledních let .
Výrobce kamen Prity nám – i přes nesčetné urgence – do konce roku 2013 nebyl schopen dodat doklady potřebné pro prodej od 1.1. 2014. Protože sankce za porušení uvedeného zákona mohou být citelné, byli jsme nuceni kamna Prity (zatím) dočasně stáhnout z nabídky.

Ale na druhou stranu : pokud by Vám stačil výkon 11 kW do výměníku, mohu nabídnout kamna rakouskočekého výrobce firmy HAAS+SOHN – kamna vyráběná v Jiřetíně pod Jedlovou – za akční ceny se slevou 15% oproti MOC – ceny platí zatím do konce března. S touto slevou mi poměr užitná hodnota ( kvalita provedení) / cena přijde jako výborná.

Ale vše se bude odvíjet od požadovaného výkonu. Nedá mi to nezmínit, že z 1 kg suchého kvalitního dřeva "vyrobíte " hodinově cca 3 kW výkonu ( při předpokládané účinnosti kolem 80%).

Petr Vávra
 www.krbova-kamna.com

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.