Zahradní krb Atlantik - popelník : diskuze

no image
Autor: kam.ka
08. 08. 2012, 13:51:44
Zahradní krb Atlantik - popelník

Dobrý den, chtěli bychom si koupit zahradní krb Norman- typ Atlantik, ale z obrázku není patrno, zda je vybaven popelníkem. Pokud ne, je možno najít jiný typ bez podstavce, s popelníkem a černě lakovanou střechou z ocelového plechu a pracovní deskou rozloženou stejně na obě strany ? Ev. lze typ, který je vyobrazen v nabídce s podstavcem koupit bez něho ? Děkuji za odpověď P. S.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

kam.ka
Autor: kam.ka
08. 08. 2012, 13:52:39
Re: Zahradní krb Atlantik - popelník

Dobrý den,

děkujeme za zájem o naše služby.
Vámi poptávaný zahradní krb NORMAN ATLANTIK je standardně vybaven popelníkem, který můžete pohodlně vytáhnout a vysypat popel. Také si můžete vybrat zahradní krby s různými typy střech (měděná, černá ocel, nerez nebo douzovací střecha).

Krby bez základové desky lze koupit z řady VARIANT (jsou to krby Komfort, Party, Atlantik. Laguna, Kombi, Piano, Arcus, Mini gril bez střechy). Základová deska se u těchto modelů dokupuje jako zvláštní příslušenství.

Pokud byste měla zájem o zahradní krb s pracovní deskou rozloženou na obě strany, mohla bych Vám nabídnout některý z těchto krbů: Avanta, Arcus, Komfort, Atlantik.

Samozřejmě si také můžete vybrat krby různých barevných povrchů – červeno-bílý vymývaný, šedo-bílý vymývaný. Barevné povrchy na objednávku s příplatkem: bílá drť, terakota otryskávaný, bílo-šedý otryskávaný, žlutý otryskávaný .

V případě dalších dotazů nás kontaktujte.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jana Pařenicová
obchodní asistentka

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.