Kamna Thorma Borgholm keramik - informace : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
16. 07. 2012, 09:07:18
Kamna Thorma Borgholm keramik - informace

Dobrý den, uvažuji o koupi kamen Borgholm keramik, ale mám pár otázek. Již jsem se několikrát dotazovala, ale pro jistotu: Mám zděř do komína 118mm, takže budu muset zvětšovat otvor? Barva kapučino je tmavší než barva kafe latte? Ohniště je hlouběji položené? Mám obavy aby při otevírání dvířek nepadali uhlíky na sklo na podlahu. Co popel, padá do popelníku, nebo se vybírá z ohniště na přikládání? Děkuji za odpovědi.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
16. 07. 2012, 09:07:51
Re: Kamna Thorma Borgholm keramik - informace

Dobrý den, potřebujete, aby komín měl tah 10–12 Pa. Otázku zvětšení sopouchu ( vstupu do komína) nechám na odborné firmě – kominíkovi. Pravda je ta, že norma redukování kouřovodu na menší nepřipouští. Já osobně bych sopouch přesekal a zvětšil.
Barva keramiky caffe latte je lesklé kapučíno. Samotné kapučíno může být v několika odstínech – od světlého až po tmavé. Aby nevypadávaly uhlíky, je před sklem zábrana – viz foto v příloze. Popelník je pod roštem – dostupný po otevření dvířek – také je na fotce vidět.

V případě dalších dotazů,napište.

Přeji hezký den / Best regards


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.