Kamna Diplomat 11 B - vychlazovací smyčka : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
02. 04. 2012, 08:10:50
Kamna Diplomat 11 B - vychlazovací smyčka

Dobrý den ,chtěl bych se informovat na krbova kamna Diplomat 11B Inox zda je unich možnost připojení chladící smyčky, jak jsou uloženy trubky ve kterých se ohřívá voda (na boku,na hoře nebo tam i tam ?), jak je to s dopravou a jaká je účinnost? Musí být při instalaci mezera na boku a jaká ? Děkuji, přeji pěkný den

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
02. 04. 2012, 08:11:09
Re: Kamna Diplomat 11 B - vychlazovací smyčka

Dobrý den, v příloze posílám schéma výrobku. Vývody na vodu jsou vzadu uprostřed. Vychlazovací smyčku není možnost použít – kamna Skladova technika Diplomat 11 b nemají přípravu pro její vložení okruh by měl zabezpečit topenář jiným způsobem – záložním zdrojem, samotíží , případně – pokud je možnost připouštěním vody do okruhu a odpouštěním do přepadu.

Účinnost je 79%. Jedná se o dvouplášťová kamna, bezpečná vzdálenost od hořlavých předmětů je min 20 cm dozadu a doboku a min 80 cm ve směru prosklení. Vzdálenost od nehořlavých předmětů norma neřeší, ale nechal bych alespoň 10 cm tak, aby mohla být kamna ochlazována .

Doprava je zdarma kamkoli po ČR.

V případě dalších nejasností nebo dotazů, napište.
Přeji hezký den / Best regards


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.