Kachlová kamna ABX HELVETIA - výměna vložky : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
29. 03. 2012, 11:50:57
Kachlová kamna ABX HELVETIA - výměna vložky

Dobrý den. Mám na Vás dotaz. Již nějakou dobu užívám krbová, kachlová kamna ABX Helvetia K, zelené barvy . V současné době dělám rekonstrukci domu a chtěl jsem místo uvedených kamen zakoupit nějakou krbovou vložku s výměníkem na vodu, které jsem měl v úmyslu připojit ke stávajícímu okruhu s plynovým kotlem. Chci se teda zeptat, zda prodáváte nějakou krbovou vložku s výměníkem, na kterou by šly pouze přehodit kachle z mých kamen??protože se mi zdá, že kachle jsou vlastně obal krbové vložky, nebo se mýlím. Děkuji za odpověď, popř. zaslání typu vložky pro následné objednání a zakoupení.. Děkuji za odpověď.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
29. 03. 2012, 11:52:30
Re: Kachlová kamna ABX HELVETIA - výměna vložky

Dobrý den, v uvedených kamnech je použita krbová vložka ABX YORK. Vyrábí se i v provedení s výměníkem. Bohužel není možno ji použít, protože by se mohlo stát, že kachle nebudou pasovat. Výroba probíhá tak, že se každá sada kachlů spasuje s konkrétní vložkou a na tu pasuje, na jiné prostě ty kachle nesedí – není to sériový výrobek, proto jsou vždy kachle a vložka označené stejným kódem.

Ale zkuste napsat na servis nahradnidily@abx.cz a dohodnout se, zda by servisáci nebyli schopni do stávající vložky doplnit výměník.

Přeji hezký den / Best regards

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.