ABX LATVIA - cena a dostupnost : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
22. 03. 2012, 13:39:36
ABX LATVIA - cena a dostupnost

Dobrý den, zajímám se o Vaše kamna ABX Latvia L v bílém provedení. Chtěla bych se zeptat, zda cena 26322,– Kč je už včetně soklu, zda tato kamna drží teplo déle než kamna plechová- kolik hodin , jaká je jejich životnost a zda barva kachlů je stabilní, či během let změní barvu. Bydlím na Moravě, kolik by stála doprava , když bych chtěla platit hotově při předání zboží a zda tato kamna máte ještě na skladě. Děkuji za odpověď

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
22. 03. 2012, 13:41:20
Re: ABX LATVIA - cena a dostupnost

Dobrý den, paní Zezulová, omlouvám se za pozdní odpověĎ. Napsal jsem do výroby dotaz, zda jsou skladem ve světlém provedení. A prozatím bez odezvy.
Cena je bez soklu – je to v popisu výrobku uvedeno. Sokl je možno použít litinový, rovný nebo selský – stejné, jako jsou ke kamnům BAVARIA. Bavra kachlů je stabilní. Kachle se nahřejí a po skončení topení vydávají teplo – dle toho, jak moc jsou nahřátá.
Z obrázku to není moc patrno, ale kachlová kamna LATVIA jsou de facto okachlovaný sporák ABX KELT. Je možno na nich i ohřívat pokrmy.
Doprava při objednávce nad 5000 kč je zdarma kamkoli po ČR. Platba dobírkou je možná.
Pokud budete mít další dotazy, napište.

Přeji hezký den / Best regards


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.