Krbová kamna ANNA MAXIMA s výměníkem : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
20. 01. 2012, 10:42:08
Krbová kamna ANNA MAXIMA s výměníkem

Mám záujem o uvedené krbové kachle,a však pred ich zakúpení mám dotaz,či súčasťou kachlí je i poistný tepelný ventíl na vychladzovacej smyčke, ktorá je súčasťou, a či vo vychladovacej smyčke je stále voda,alebo táto sa naplní len pri prvom prehriatí kachlí,a v tom prípade či nedojde k poškodeniu smyčky. Po prípade by som uvítal nejaký manuál na akom princípe vychladzovacia smyčka pracuje . Za odpoveď vopred ďakujem.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
20. 01. 2012, 10:42:43
Re: Krbová kamna ANNA MAXIMA s výměníkem

Dobrý den,
děkujeme za zájem o naše služby.
Pojistný ventil není součástí krbových kamen ANNA MAXIMA. V příloze zasílám všeobecný návod na kamna NOVAPACK, kde by měla být popsaná i instalace.

Chladící smyčka je bezpečnostní zařízení, které zabraňuje přetopení výměníku a následným škodám na majetku či zdraví. Funguje tak, že ve výměníku krbových kamen je instalována v horké vodě chladící spirála. Tato spirála je z jedné strany připojena k vodovodu přes termostatický ventil s čidlem a na druhé straně se vyvede do odpadu. Tento ventil je je normálně zavřený, ale po překročení teploty 95°C nebo víc, se otevře a pustí do smyčky studenou vodu z vodovodu. Tato voda prochází smyčkou a tím ochlazuje topnou vodu ve výměníku.

Budete-li mít další dotaz, nevájete nás kontaktovat.

Přeji pěkný den

Jana Jedináková

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.