Kamna Jotul F 250 CB - akce - kouřovody : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
09. 01. 2012, 07:14:49
Kamna Jotul F 250 CB - akce - kouřovody

Dobrý večer , ještě bych se vás zeptal, co je adaptér uni a zda máte k těmto kamnům také kouřovod a koleno 90 stupňů v šedé barvě? Našel jsem ve vaší nabídce jen 50 a 25cm x 150mm prům.kouřovod a koleno ne. Chtěl bych zítra objednat kamna Jotul F 250 CB a pokud by kouřovod v šedé barvě byl , objednal bych to najednou! Děkuji za odpověď

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
09. 01. 2012, 07:33:57
Re: Kamna Jotul F 250 CB - akce - kouřovody

Dobrý den, kamna Jotul F 250 CB nemají výstupní hrdlo součástí. To, co je vidět na kamnech má větší rozměr než 150 mm – takže buď je napojíte kouřovodem 150 mm tak, že trubku dáte dovnitř vyústění a zatáhnete provazcem, nebo použijete adaptér uni – bohužel nemám po ruce fotku. U nás jsou lidé zvyklí na instalaci přetažením trubky přes hrdlo ( použitím adaptéru). Použití toho adaptéru je vidět v detailu výrobku , pokud se podíváte na instalaci kamen – na třetí fotce je vidět, jak trčí z hrdla kamen a přes něj se potom přetahuje trubka.
Šedé kouřovody máme skladem všechny v dostatečném množství a naleznete je v sekci přílušenství – kouřovody.
Dejte si vyselektovat ( pomocí lišty uprostřed) průměr kouřovodu 150 mm a barvu šedou.

A ještě jedna poznámka, pokud budete mít kamna instalována v obývacím pokoji s důrazem na celkový design, určitě bych doporučil kouřovod barvy antracit, který je tmavší, než šedá a tím se více blíží barvě kamen. Bohužel kouřovody v barvě antracit jsou o něco málo dražší, než šedé – i vlivem toho, že jsou baleny do kartonu.

Přeji hezký den

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.