Rohová krbová kamna ABX LAHTI - CPV : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
06. 01. 2012, 07:52:21
Rohová krbová kamna ABX LAHTI - CPV

Dobrý den, líbí se nám krbová kamna ABX Lahti 4639–8, ale protože je novostavba našeho domu opatřena dobře těsnícímí okny a dveřmi, předpokládáme, že by nám špatně hořela kamna, která by neměla externí přívod vzduchu.
V prodejně ve Zlíně nás prodavačka ujišťovala, že kamna externí přívod vzduchu mají – v technickém popisu jsme tento údaj neobjevili (nebo nepochopili). Můžete mi, prosím, sdělit, zda jsou tato kamna tímto přívodem vzduchu (hadicí/rourou přes zeď přímo z venku) opatřena? Pokud ne, můžete mi doporučit podobná jiná, která takto vybavena jsou? (líbí se nám konkrétně kamna rohová – uvedený typ nám vzhledem velmi vyhovuje)

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
06. 01. 2012, 07:52:58
Re: Rohová krbová kamna ABX LAHTI - CPV

Dobrý den, krbová kamna ABX LAHTI nemají možnost připojení externího vzduchu.
Řešením, jak to obejít je mít pootevřenou mikroventilaci a pokud by to nestačilo, budete muset občas otevřít okno a vyměnit vzduch v místnosti.

Rohová krbová kamna, která mají externí přívod spalovacího vzduchu ( CPV) jsou ABX POLAR 6 rohový a ABX Kiruna 6 rohová. Do rohu je možno s úspěchem použít i kamna s oválným nebo 6 tiúhelníkovým půdorysem ( ABX KIRUNA , POLAR apod)

Přeji hezký den

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.