KAmna Thorma Borgholm keramik - zadní vývod kouř. : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
19. 09. 2011, 06:43:07
KAmna Thorma Borgholm keramik - zadní vývod kouř.

Dobrý den. Dívala jsem se na Vaši nabidku krbových kamen. Líbí se mi kamna typu "THORMA BORGHOLM – keramik tmavohnědá, kouřovod 150 mm, mám několik otázek. Máte také se zadním vývodem, nebo jenom horní, a stačí komín vysoký kolem 8m. Kolik tato kamna stojí a jaká je dodací lhůta, potřebovala bych Vaši dopravu. Co všechno je potřeba ke krbovým kamnům? Jestli budete tak moc hodný a odpovíte mi předem moc děkuji.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
19. 09. 2011, 06:44:08
Re: KAmna Thorma Borgholm keramik - zadní vývod kouř.

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Krbová kamna THORMA BORGHOLM KERAMIK mají pouze horní vývod kouřovodu. Se zadním vývodem ( respektive uživatel si zvolí, zda použije zadní nebo horní) mohu nabídnout nový model – kamna THORMA BORGHOLM TOP KERAMIK – V šesti barvách keramiky – mj. i tmavohnědá.
Kamna máme skladem – termín dodání cca 1–2 pracovní dny. Doprava je zdarma kamkoli po ČR. Potřebujte nehořlavou podložku ( plech, sklo), pokud kamna nestojí na dlažbě nebo betonu, a dále kouřovody k napojení – pokud půjdete zadním kouřovodem rovnou do komína, je potřeba trubka 0,25 m, růžice a případně zděř. Někteří majítelé kamen používají i krbové nářadí a koš – ale to není nutnou podmínkou provozu krbových kamen.

Pokud budete mít další dotazy , napište
Přeji hezký den

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.