Kachlová kamna ABX MARINA s výměníkem 6.9kW : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
24. 08. 2011, 11:59:53
Kachlová kamna ABX MARINA s výměníkem 6.9kW

Dobrý den,
stavím rodinný domek a v současné době jsem ve fázi hrubé stavby, kdy se teď bude začínat stavět komín a tak vybírám kamna. Vaše výrobky mne velice zaujaly a proto Vás žádám o poskytnutí informací. Zajímá mne, zda je možné Vaše výrobky, konkrétně kachlová kamna připojit na můj komín Schiedel Absolut, průměr 160, výška cca 8m s napojením na kouřovod 90°. Zajímá mě také, zda je u modelu ABX Marina K s výměníkem 6.9 kW možný boční vývod kouřovodu a jaká je Vámi doporučená výška jeho spodního okraje. Též mě zajímá cenová nabídka uvedeného typu kamen i s vodním výměníkem. Pobočku máte jen v Ostravě? Můžete, prosím, k odpovědi přiložit i technickou dokumentaci?

Velice Vám děkuji za informace, které mi můžete poskytnout

S pozdravem a přáním pěkného dne

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
24. 08. 2011, 12:00:55
Re: Kachlová kamna ABX MARINA s výměníkem 6.9kW

Dobrý den, děkujeme za zájem o námi nabízené výrobky.
Napojení na uvedený komín je bez problémů. Pouze je otázkou, zda použít originál schiedel redukci 160 na 150 mm, nebo to zapojit tak, že pouze zatáhnete provazcem

  • doporučuji řešit s tím, kdo to bude instalovat.

    Kachlová kamna od firmy ABX jsou složena z

krbové vložky ( ve Vašem případě YORK K s výměníkem 6.9 kW ) a sady kachloví. V příloze posílám technický list ke zmiňované vložce.
Kamna ABX MARINA K s vým 6.9 kW je možno objednat ve 3 barvách a je možno si zvolit na bílém ocelovém soklu, nebo na kachlovém. Od toho se odvíjí i výška kouřovodu a cena. V detailu výrobku naleznete schéma, kde je zadní kouřovod okotován.

Kamna ABX MARINA K s výměníkem 6.9 kW jsou v plánu výroby na říjen 2011 – v případě zájmu a pokud už budete přesvědčeni, že jsou pro Vás ta pravá, doporučuji objednat co nejdříve. Nejsem si jistý, kolik toho vyrobí.
V případě, že budete objednávku realizovat později, je nutno počítat s možností delší doby dodání.

Pokud budete mít další dotazy, napište

Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.