Kamna Thorma ANDORRA - šedá : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
17. 08. 2011, 07:09:23
Kamna Thorma ANDORRA - šedá

Dobrý den vážení,

Měli bychom zájem o kamna Thorma Andorra (viz přiložený soubor). Chceme je umístit do obývacího pokoje „podstřešního bytu“ v cihlovém domě (účinná výška komína cca 6–7 m).

V souvislosti s nákupem bych na Vás měl několik dotazů:

-Jste schopni kamna na naši adresu (U nové školy 81, OV.Hrabůvka) dodat v přesný den (nejlépe i hodinu)? Konkrétně by mi šlo o termín 22 či 23.8.2011.

 – Pomůže nám někdo s vynesením do 2. patra, či je výnos kamen zcela v naší režii?

 – Kamna požadují kouřovod s průměrem 150. Předpokládám, že do našeho komína dáme vložku max. o průměru 140 – lze to připojit i tak přes nějakou redukci? Nebude to činit nějaké problémy?

 – Je výška komína dostatečná z hlediska dobrého tahu (hrozí riziko „blafnutí“ do místnosti)?

 – Lze spalovat i dřevěné brikety či jsou nějaká omezení?

 – Můžete mi doporučit nějakou podkladovou desku (asi tvrzené sklo), která by se k těmto kamnům hodila a byla pokud možno moderní?

Předem děkuji za brzkou informaci
S pozdravy a přáním příjemných dnů

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
17. 08. 2011, 07:11:32
Re: Kamna Thorma ANDORRA - šedá

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Není problém dodat v dohodnutý den. Přesná hodina je problematická – kamna poveze řidič přepravní firmy , nikoli naše auto. Řidič na Vás bude mít telefon a bude Vás informovat o čase – tzn. my si můžeme dohodnout dopoledne nebo odpoledne a přesnější termín už bude na Vaší dohodě s řidičem. To asi problém nebude.
Otázka výnosu – až bude celá akce na spadnutí, zjistím, kdo to veze a zkusím se s ním dohodnout. Nebo lépe – protože se jedná o OStravu – dáme to na požadavek na dopravu – aby ten rozvoz dali pořádnému chlapovi. Za výnos není placený – tzn. bylo by vhodné se s ním vyrovnat – 200–300 kč – podle počtu schodů. Nejjednodušším řešením je dohodnout si na danou hodinu kamarády a výnos zrealizovat sami. 2 lidi to zvládnou, 4 je jistota.

Nová norma nepřipouští redukování kouřovodu na menší – dle některých kominíků na takového zapojení nedostanete revizi. Určitě doporučuji před nákupem kamen pozvat kominíka a nechat si udělat revizi komína a při té příležitosti z něj vytáhnout požadované informace ( případně si dohodnout , aby kamna nainstalovat.
Jako palivo je dřevo, dřevěné brikety a hnědouhelné brikety.
Podložky naleznete na tomto odkazu:

http://www.krbova-kamna.com/…kamna-k.html

Tvar zvolte podle umístění kamen – pokud budou u rovné stěny, zamyslel bych se na sklem P4, P9, P10, pokud budou v rohu, zvolil bych „kapku“ P11

Pokud budete mít další dotazy, napište, nebo se zastavte na pr

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.