Haas+Sohn -Grand Max Plus 11 s výměníkem : diskuze

no image
Autor: DarkDragonek
12. 08. 2011, 10:27:41
Haas+Sohn -Grand Max Plus 11 s výměníkem

Dobrý den, zajímalo by mne připojení externího přívodu vzduchu k výše uvedeným kamnům. Zatím marně hledám na internetových stánkách hrdlo externího přívodu vzduchu, kde jej koupit a za kolik. Dále by mne zajímalo při cca 3m délce přívodu, jestli má být instalovaný ventilátor přímo do přívodního potrubí vzduchu a do kterých míst. Má li být na začátku přívodu, za mřížkou, nebo někde těsně za kamny. K ventilátoru by mě zajímala cena a rozměry, jestli se vejde přímo do potrubí, nebo pro něj musí být větší prostor. Dále bych potřeboval informace k dochlazovací kličce, jakým způsobem ji zapojit, který materiál použít, s tím že odvod vody by měl délku cca 3 m. Mohu li na odvod vody použít vodovodní odpadní potrubí z plastu. v Obou dvou případech budu potřebovat kolena a rovné úseky potrubí. Tímto vás žádám o zaslání informací a případné nabídky typů s rozměry a cenou. Děkuji, zašlete prosím info na e-mail, Svoboda.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
12. 08. 2011, 10:32:02
Re: Haas+Sohn -Grand Max Plus 11 s výměníkem

Dobrý den, hrdlo pro přívod je u krbových kamen HAAS+SOHN součástí dodávky. V případě 3metrového přívodu vzduchu nemusí být ventilátor. Vychlazovací smyčka není součástí dodávky. Naleznete ji v sekci příslušenství k HAAS+SOHN – cena je 2.028,– kč. Se zapojením si topenář bez problémů poradí. Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

no image
Autor: DarkDragonek
13. 08. 2011, 19:20:06
Re: Haas+Sohn -Grand Max Plus 11 s výměníkem

Děkuji za odpověď. Jen by mne ještě zajímalo z jakého materiálu má být za kamny potrubí pro přívod vzduchu a do jaké vzálenosti od kamen mohu přejít na plastové potrubí. Nejsem si jist zda li je hrdlo pro přívod přiloženo u kamen, kamna mi obědnával topenář a ještě jsem s ním o tom nemluvil, pro všechny případy bych se rád zeptal kolik stojí. Děkuji za odpověď Svoboda.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
14. 08. 2011, 18:44:05
Re: Re: Haas+Sohn -Grand Max Plus 11 s výměníkem

Dobrý den, hrdlo je na kamnech.

Na přívod externího vzduchu se většinou používá ohebná hliníková hadice. Myslím si, že tu vzdálenost norma neřeší. Pokud necháte 20 cm, je to jistota.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.