Krbová kamna ABX SKAGEN EXKLUZIVE - zkušenosti : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
02. 08. 2011, 08:00:22
Krbová kamna ABX SKAGEN EXKLUZIVE - zkušenosti

Dobrý den, vybírám krbová kamna a váhám nad Vámi nabízeným typem ABX Skagen exklusive. Mohla bych Vás poprosit o informace o obecných zkušenostech s těmito kamny-zda je tato značka kvalitní v dané cenové relaci.. Bydlíme v novostavbě, krbová kamna by byly v přízemí – podlahová plocha otevřená cca 40m2, otevřené schody do patra, v kterém jsou dva pokoje cca 18+22m2. Bude stačit výkon u těchto kamen pro vytopení přímezí i patra?! Předem moc děkuji za zaslání informací. S pozdravem

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
02. 08. 2011, 08:03:38
Re: Krbová kamna ABX SKAGEN EXKLUZIVE - zkušenosti

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Firma ABX ročně vyrobí cca 30.000 ks kamen a většina se vyváží do zahraničí. Stačí tato informace jako reference o kvalitě? Na otázku , zda budou kamna dostatečná se těžko takto na dálku odpovídá – nevím, jak jsou kamna umístěna a kolik tepla odejde schodištěm. V případě, že jsou kamna blízko schodů, neměl by být problém. Ten by mohl nastat v okamžiku, kd yby kamna byla umístěna na druhém konci místnosti než jsou schody – tady by hrozilo nebezpečí přehřívání místnosti dole.

Přeji hezký den

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.