Doprava : diskuze

no image
Autor: Hansek
04. 10. 2010, 15:36:40
Doprava

Dobrý den,měl bych zájem o kachlová kamna THORMA PASSAU černý + černý sokl – kachle kappuccino + veškeré příslušenství (plech pod kamna,kouřovo­dy).Platbu bych provedl převodem na účet.Jen netuším jak je to s dopravou,jestli je možnost se domluvit s dopravcem na složení kamen s mojí pomocí v mém bytě,samozřejmě pomoc zaplatím,jestliže tuto praxi vaše firma umožnuje.S poz­dravem J.L.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
05. 10. 2010, 05:01:02
Re: Doprava

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.

Pokud se jedná o dodání po Ostravě nebo okolí, není problém pomoci s výnosem na místo.

V případě, že se jedná o vzdálenější dodání – kamna bychom poslali přepravní společností Top Trans. V tomto případě se jedná pouze o dopravu „ke dveřím“. Případnou pomoc je nutno dohodnout s konkrétním řidičem. Nicméně – od nás dostanete kontakt na řidiče a s ním si dohodnete přibližný čas dodání a dle toho si můžete zajistit pomoc při stěhování ( pokud se nedohodnete přímo s řidičem). Navrhoval bych následující postup, pošlete objednávku ( zajím ji neplaťte), my dle adresy doručení zjistíme situaci a potvrdíme Vám, jak vše proběhne.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.