ještě FireCezar : diskuze

no image
Autor: DobKar
30. 08. 2010, 00:07:29
ještě FireCezar

Dobrý den, pokud si objednám tato kamna,vážící 175 kg, pomůže mi je přepravce přepravit do domu? (přízemí,žádné schody) Sám bych je chodil jen pozorovat na ulici :) . Děkuji za odpověď.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
30. 08. 2010, 07:01:53
Re: ještě FireCezar

Dobrý den, zásilku pošleme dopravní společností DHL. Dopravce doručuje zpravidla následující den. Při objednávce přepravy uvedeme podmínku AVIZOVAT předem – tzn. dispečer nebo řidič Vám bude volat a informovat Vás o tom, že jsou připraveni Vám zásilku doručit ( do poznámky píšeme " Volat 2 hodiny před doručením"). Pokud si budete přát, můžeme poslat i telefon na dopravce. V případě zájmu můžete dispečerovi nebo řidiči zavolat a informovat se o plánovaném termínu doručení.

Přijede auto s hydraulickým čelem, řidič složí kamna na zem a na paleťáku, je doveze na místo. Upozorňujeme, že vzhledem k hmotnosti palety, nebude schopen překonávat překážky nebo schody.



Upozorňujeme, že příjemce je povinen kamna v přítomnosti dopravce rozbalit a zkontrolovat, že v průběhu dopravy nedošlo k jejich poškození.

Při převzetí kamen zkontrolujte neporušenost obalu. Důrazně doporučujeme kamna rozbalit a zkontrolovat v přítomnosti řidiče – zjednoduší se tím případná reklamace , pokud by došlo v průběhu přepravy k poškození výrobku. Dopravci na dodatečné reklamace reagují oprávněným argumentem, že si zákazník poškození výrobku mohl způsobit další manipulací.

Doprava zdarma platí po celé ČR.

V případě dalších dotazů, napište.
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.