Thorma Borgholm Keramik - kvalita výrobku : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
02. 06. 2010, 11:36:03
Thorma Borgholm Keramik - kvalita výrobku

dobry den ,mame zajem o tyto krbova kamna,mohl byste mi rici neco o kvalite tohoto vyrobku a jeho vyrobci?pry jsou tato kamna poruchova,chtela bych vedet jak je to se zarukou a dostupnosti nahradnich dilu;jak dlouho trva dodani objednavky(Znojmo) jaky je rozdil napriklad ve srovnani s kamny jotul anebo romotop s pozdravem zavodska


Výrobek: THORMA BORGHOLM keramik capuccino

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
02. 06. 2010, 11:36:38
Re: Thorma Borgholm Keramik - kvalita výrobku

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Vámi vybraná kamna THORMA BORGHOLM Keramik – capuccino jsou vyrobená na Slovensku. S touto firmou spolupracujeme již několik let a máme s ní velmi dobré zkušenosti.
Záruka na kamna je standardní 2 roky. V době záruky uplatňujete reklamaci u naší firmy. Případnou reklamaci řeší servisní technici z Thormy. Pokud budete potřebovat nějaký náhradní díl po záruce, můžete nás kontaktovat a my Vám dáme kontakt na firmu, která rozesílá náhradní díly na dobírku.

Kamna máme skladem, termín doručení je 2 až 3 pracovní dny. Aktuální ceny jsou uvedeny na našich webových stránkách včetně 20% DPH. Doprava je zdarma po celé ČR.

JOTUL i ROMOTOP jsou také kvalitní kamna. Záleží na Vašem výběru, která kamna zvolíte. V případě dalších dotazů nás kontaktujte.

S pozdravem

Přeji příjemný den

Jana Pařenicová
obchodní asistentka

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.