Krbová kamna Thorma Kf 3 - informace : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
28. 09. 2009, 07:00:34
Krbová kamna Thorma Kf 3 - informace

Dobry den, chtel bych se zeptat, jak se da jednoduse urcit tah komina. Jde to napriklad podle prumeru, ci nejak podobne? Chteli bychom vytapet dum o rozloze cca 90m2 plus patro. Je to vhodna volba, ci by jste doporucil neco jineho? Dekuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
28. 09. 2009, 07:02:30
Re: Krbová kamna Thorma Kf 3 - informace

Dobrý den.

Tahu 10 až 12 Pa odpovídá účinná výška komína cca 4.5 až 5,5 metru od výstupu z kamen při stejném průměru komína jako je vývod z kamen. Pokud je výška kouřovodu menší, doporučuji kontaktovat kominíka, který změří tah komína. V případě, že je průměr komína větší než vývod z kamen, stačí komín a menší výšce. I v takovémto případě doporučuji kontaktovat kominíka.



Nevím, jak je nemovitost situována a jaké jsou tepelné ztráty objektu. Kamna Thorma KF 3 patří mezi výkonově větší kamna. Spolavací komora je 8 kW ( regulovatelný do 12 kW), ale protože na štítku je uvedeno pouze 7 kW, píšeme 7 . Krbová kamna thorma KF 3 je vhodné provozovat v rozmezí 8–12 kW výkonu.

JEdná se o doprodej – k dispozici posledních několik kousků.

Přeji hezký den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.