Krbová kamna Vyšehrad - nákup, doprava, platba : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
21. 09. 2009, 18:25:42
Krbová kamna Vyšehrad - nákup, doprava, platba

Dobrý den, mám zájem o koupi krbových kamen. Protože nemám žádné zkušenosti, tak prosím o podrobnější informace. Dále mám dotaz na dopravení kamen na mou chalupu, do Kundratic,okres Semily. Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
21. 09. 2009, 18:26:22
Re: Krbová kamna Vyšehrad - nákup, doprava, platba

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Uvedená kamna jsou k dispozici – termín dodání cca 3 pracovní dny.
Cena uvedená na internetu je včetně 19% DPH a včetně dopravy kamkoli po ČR. Nic víc neplatíte.


Jak posíláme zboží?

Zásilku pošleme dopravní společností DHL. Dopravce má na doručení 2 pracovní dny. V případě nutnosti pošleme zásilku expres – dodání do 24 hodin ( za příplatek). Při objednávce přepravy uvedeme podmínku AVIZOVAT předem – tzn. dispečer Vám bude volat a informovat Vás o tom, že jsou připraveni Vám zásilku doručit. Pro jistotu Vám můžeme pošlat i telefon na dopravce. V případě zájmu můžete dispečerovi zavolat a informovat se o plánovaném termínu doručení.

Přijede auto s hydraulickým čelem, řidič složí kamna na zem a na paleťáku, je doveze na místo. Upozorňujeme, že vzhledem k hmotnosti palety, nebude schopen překonávat překážky nebo schody.

Upozorňujeme, že příjemce je povinen kamna v přítomnosti dopravce rozbalit a zkontrolovat, že v průběhu dopravy nedošlo k jejich poškození. Stává se, že řidič pospíchá a nechce čekat na rozbalení a kontrolu výrobku. V takovém to případě napište do přepravního listu doslova : " Na žádost dopravce zásilka nezkontrolována."

Při převzetí kamen zkontrolujte neporušenost obalu. Důrazně doporučujeme kamna rozbalit a zkontrolovat v přítomnosti řidiče – zjednoduší se tím případná reklamace pokud došlu v průběhu přepravy k poškození výrobku. Dopravce dodatečné reklamace často zamítají s oprávněným argumentem, ž

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.