Krbová kamna ABX Polar 8 s výměníkem - info : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
13. 07. 2009, 08:22:31
Krbová kamna ABX Polar 8 s výměníkem - info

Dobrý den,sháním krbová kamna s výměníkem a přívodem externího vzduchu s výkonem okolo 8–10kW s tím,že max. polovina výkonu jde do vody.Nutno podotknout,že v daných parametrech je výběr na trhu pramalý.Uvádíte,že kamna Polar 8 mají TV a přívod externího vzduchu,mám doma katalog ABX a v něm je na stranách s fotografiemi taktéž uvedeno,že TV má,ovšem vzadu v tech.datech už nikol,stejně tak na stránkách výrobce ABX.cz je uvedeno že Polar 8 TV nemá…kde je tedy pravda?? I když má tento model nepatrně větší výkon než požaduji,líbí se mi že má větší ohniště než model Stockholm 6,nebo Malmo 6,o kterém jsem původně uvažoval,avšak u těchto dvou modelů se mi nelíbí ani design-ve variantě s TV pouze šedý plech.Děkuji za odpověď

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
13. 07. 2009, 08:23:26
Re: Krbová kamna ABX Polar 8 s výměníkem - info

Dobrý den, model Polar 8 s výměníkem je na trhu od loňska. Zřejmě jej ještě v katalogu nemají.
Bohužel poslední kus jsme prodali cca před 10 dny a zatím nejsou do konce září v plánu výroby. Nejrychlejší způsob, jak je dostat k Vám – pošlete mi objednávku a jakmile je vyrobí budeme Vás informovat telefonicky – není problém kamna odřeknout. Podstatné je dostat se do pořadníku.

V případě dalších dotazů, napište.
Přeji hezký den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.