Porovnání litinových kamen Jotul F 3 a F 100CB : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
23. 06. 2009, 10:35:31
Porovnání litinových kamen Jotul F 3 a F 100CB

Dobry den, mam zajem o koupu litinovych kamen na vytopeni objemu ca 140 m3. Muzete mi prosim poskytnout vice informaci k JOTUL F 3 CB, JOTUL F 3 TD a JOTULF F 100 CB? Jake jsou prednosti JOTUL F 3 CB v porovnani s F 3 TD (cenovy rozdil 7000Kc). JOTULF F 100 CB je ve stejne kategorii. Rozdil je jenom v rozmerech, nebo take jine technicke parametry? Dale by mne zajimalo, jestli povrchova uprava modrocerny smalt ma esteticke nebo take funkcni prednosti. Dekuji za Vasi odpoved!

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
23. 06. 2009, 10:49:58
Re: Porovnání litinových kamen Jotul F 3 a F 100CB

Dobrý den ,děkujeme za dotaz a tím i za zájem o naše služby.
Litinová kamna Jotul F 3 TD – kamna bez CB systému, bez popelníku za dobrou cenu – svého času nejprodávanejší litinová kamna.
Kamna JOTUL F 3 CB – litinová kamna s CB systémem ( systém dvojího spalování), a s popelníkem. Cena poněkud vyšší ,ale ještě snesitelná.
Kamna JOTUL F 100 CB – litinová kamna s CB systémem ( systém dvojího spalování), a s popelníkem pod roštěm – abyste se dostali k popelníku, musíte nadzvednout rošt. Dobrá cena. Parametry jsou u všech tří modelů podobné. Hlavní rozdíl je v designu, kde F 100 CB působí jemnějším dojmem – je to dáno tenčí mřížkou a jemným vzorem na boku kamen.
Povrchová úprava smalt je pouze estetická. U kamen v provedení černý lak je nutno počítat s tím, že časem kamna chytnou patinu. Některým lidem se to líbí, protože působí historicky. Pokud se to někomu nelíbí, je možno objednat sprej a po sezoně kamna vždy přestříknout tak, aby byla jako nová.

Smalt je náchylný na oprýsknutí po nárazu a nelze jej plnohodnotně opravit. Ale na druhou stranu je stáložárobarevný.
Sleva 10% platí na kamna objednaná do konce června.
Přeji hezký den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.