THORMA KIRUNA box a sklo pod ně? : diskuze

no image
Autor: Ten, který se chce ohřát...
09. 06. 2009, 20:50:52
THORMA KIRUNA box a sklo pod ně?

D. den, jsem téměř rozhodnut pro Thorma Kiruna box, jen mě mate, proč je kupříkladu EMG Bach jako druhý nejprodávanější, když se mi zdá, že za více peněz v něm nedostanu o tolik „více muziky“. V čem spočívá rozdíl? Dále: jaké sklo mi doporučíte pod Thorma Kiruna box (i lehce předimenzované), aby vydrželo minimálně 96 kg, bude-li na koberci? Může tu tíhu na měkkém podkladu vydržet nebo raději zakoupit plech? Za třetí: když kamna přivezete, donesete je třeba i do prvního patra až na místo? A nakonec: dostupnost je na dotaz – ptám se tedy: jak jsou dostupné? Děkuji za odpovědi…

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
10. 06. 2009, 09:36:38
Re: THORMA KIRUNA box a sklo pod ně?

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Model Thorma KIRUNA BOX je novinka – první kusy budou vyrobeny ve 27. kalendářním týdnu – tedy přelom červen/červenec.
Sklo by mělo přesahovat obrysy kamen o minimálně 10 cm do stran a dozadu a min. 30 cm dopředu. Tvarově bych si tam dokázal představit třeba P1 – čtverec metr na metr. Nosnost námi nabízených skel je cca 250 kg ( zatím jsme nezaznamenali reklamaci, že by někomu prasklo).
Cena uvedená internetu je včetně dopravy kamkoli po ČR. Bohužel výnos do patra jsme schopni zabezpečit pouze v okolí Ostravy.
V případě , že na dodání pospícháte, mohu nabídnout jiné modely – v doprodeji jsou například BORGHOLM II speckeramik za 8890,–kč, nebo SWEGHOLM II za 9490 kč. Nebo třeba KIRUNA speckeramik.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.