Teplovodní krbová vložka - externí přívod a smyčka : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
01. 06. 2009, 07:06:33
Teplovodní krbová vložka - externí přívod a smyčka

Dobrý den přeje Svoboda z jižních čech.Stavíme rodiný dům a uvažujem o přitápění krbem.Zaujala mě krbová vložka zuuana 14 kw.Nejsem v tomto oboru zběhlý tak bych se chtěl poradit.Jaká je výhoda externího přívodu vzduhu a chladící smyčky.A jestli by bylo možné n vlastní oči krb.vložku zuzana vidět?Předem děkuji za odpověd a přeji hezký zbytek dne.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
01. 06. 2009, 07:08:00
Re: Teplovodní krbová vložka - externí přívod a smyčka

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.

Externí přívod vzduchu je vhodný u nízkoenerge­tických staveb, kde není přirozená cirkulace netěstnostma ( okna , dveře apod). Externí přívod vzduchu Vám zabezpečí, že nebudete spalovat vzduch z místnosti. V opačném případě musíte častěji větrat. Chladící smyčka Vám zabezpečí okruh pro případ výpadku proudu. Předpokládám, že si s tím topenář poradí.
Dovolte mi osobní poznámku. Nevím, jak máte dům situován. Já osobně bych hodně zvažoval kamna bez teplovodního výměníku. Pokud budete mít kamna napojena na teplovodní okruh, mělo by se pořád topit naplno.

Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.