Kamna a sporák na tuhá paliva - dodání : diskuze

no image
Autor: vas dotaz
20. 03. 2008, 07:14:57
Kamna a sporák na tuhá paliva - dodání

Dobrý den, prosím měla bych zájem o tento sporák NORDICA Romantica hnědý, kamna EMG Dvořák III, doprava by byla do Ledečka na Sázavě, ale nejsem nyní v ČR. Jaké máte dodací lhůty? Jak se řeší platby, zálohou a doplatkem při přebírání? Je rozvoz i v sobotu? Jsou tyto kamna na skladě, záleží kdy bude položena dlažba a tak bych to řešila za měsíc a nebo až o prázdninách­. Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
20. 03. 2008, 07:15:43
Re: Kamna a sporák na tuhá paliva - dodání

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Termín dodání obou spotřebiču je cca 3 pracovní dny.
Kamna Vám přiveze přepravní společnost DHL.
Doprava je pro zákazníka zdarma – cena uvedená na internetu je včetně 19% DPH a včetně dopravy kamkoli po ČR. Zálohu většinou nevybíráme – pokud se jedná o normálně prodejné modely. Platba může být dobírkou při převzetí. V případě zájmu je možno platit převodem z účtu, ale jedná se o platbu předem a v tomto případě se termín dodání prodlouží, protože zásilku odešleme až po připsání peněz na náš účet.
Sobotní rozvoz je možno zabezpečit, ale je to za tak vysoký příplatek, že se vyplatí si vzít den ( půlden) dovolené a zásilku přivzít v pracovní den. ( zatím jsem sobotní dovoz všem zákazníkům rozmluvil…). Kamna doporučuji objednat s cca měsíčním předstihem – abychom se vyhnuli možným komplikacím z důvodu například výpadku ve výrobě ( dovolené, stávka apod).
V případě dalších dotazů, napište.
Přeji hezký den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.