Kamna ABX Helsinky - dotazy : diskuze

no image
Autor: vas dotaz
13. 03. 2008, 09:34:47
Kamna ABX Helsinky - dotazy

Dobrý den, chtěli bychom u Vás objednat krbová kamna HELSINKI 4645–6. Chtěla bych se zeptat: 1. termín dodání a způsob úhrady (zálohová faktura nebo v hotovosti při převzetí), 2. jak je v případě zadního vývodu řešená horní deska kamen, 3. máte-li v případě horního vývodu v nabídce také kryt roury, 4. jakou máte s kamny zkušenost a jestli nám naší volbu můžete doporučit, event.nabídku náhradního řešení. Za odpověď předem děkuji. Štěpánka Mrázová, Šumavské Hoštice, Jižní Čechy

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
13. 03. 2008, 09:37:46
Re: Kamna ABX Helsinky - dotazy

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.

Uvedená kamna jsou k dispozici – termín dodání cca 3 pracovní dny. Platba může být dobírkou připřevzetí zásilky, nebo fakturou ( platba předem na základě faktury, kterou Vám zašleme).
Kamna mají 2 vývody – zadní a horní. Uživatel si může na místě zvolit. Kamna mají výstupní hrdlo ( které nainstalujete buď dozadu nahoru ) a záslepku ( tu nasadíte na nepoužitý výstup).
Kryt roury? Máte na mysli žaluzii?

Můj osobní názor: pokud dáte na horní vývod trubku o délce cca 0.5 metru, bude to vypadat v pohodě. Ale nechám to na Vás, samozřejmě.
Jedná se o mezi lidmi velmi oblíbená kamna, prodávají se dobře. Troufám si říct, že jsou uživateli prověřená. Obdobná jsou kamna ABX ALBORG.

Pokud byste cokoli potřebovali, napište nebo zavolejte.
Přeji hezký den
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.