Vyber kamen, plus dotaz terminu : diskuze

no image
Autor: Georgess
25. 11. 2007, 12:21:58
Vyber kamen, plus dotaz terminu

Dobry den, mel bych na Vas prodejce dotaz. Omlouvam se za obsah, ale jsem absolutni laik. Chci koupit krbova kamna a zvazuji mezi temito typy. THORMA STOCKHOLM, THORMA BRUNSHOLM, THORMA FALUN, HAAS+SOHN VAASA V. Muzu se zeptat, ktere by jste mi z tohoto vyberu doporucil? Taky bych se chtel zeptat jake jsou vyhody privodu externiho vzduchu, ktery uvadite u kamen Falun, dale bych se chtel zeptat, jak jsem se v diskusnim foru docetl jaky je rozdil a vyhody vyriveho systemu a klasickeho salaveho? Taky bych byl rad, kdyby jste mi to u meho vyberu roztridil. Pak bych se chtel zeptat, co u skla, ktere chci dat pod kamna znamena udaj „P“ (treba P7)? Dale pisete, ze pod kamna je vhodne dat pryzovou, nebo korkovou podlozku, je mi jasne, ze se to tam dava z duvodu neposkozeni skla, ale mam obavu se shoreni z duvodu vysokych teplot kamen. Take by me zajimalo kolik takove podlozky stoji, v ceniku prislusenstvi u Vas jsem to nenasel.
Dekuji za odpoved, preji hezky den.

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
26. 11. 2007, 07:48:56
Re: Vyber kamen, plus dotaz terminu

Dobrý den, děkuji za dotaz.
Volbu kamne nachám na Vás – dle ceny , designu a výkonu. Kamna Thorma Falun jsou letos novinka a prodávají se velmi dobře.
Uvedená kamna jsou dvouplášťová – konvekční.
Externí přívod vzduchu se používá u nemovitostí, které jsou nízkoenergetické – zaizolované tak, že nedochází k přisávání vzduchu do místnosti přes okna a dveře.
Skla jsou označena jako P1 až 12 – písmeno P je označení.
Podložka se dává , aby sklo neprasklo v případě nerovností podlahy – mohlo by vzniknout pnutí a následně by se sklo mohlo rozletět na kousky.
V případě dalších dotazů, napište.
Přeji hezký den
Petr vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.