Rada při výběru kamen - nabídka : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
07. 12. 2006, 07:29:32
Rada při výběru kamen - nabídka

Dobrý den, chci si u vás koupit dvoje kamna, potřebuji poradit. první pro prostor cca 60 m3 , horní vývod .můj tip je THORMA GENT / popřípadě THORMA Borgholm / druhé pro prostor cca 150 m3, horní vývod, s výměníkem, který se dá pro první rok vydělat . můj typ je ABX STOSKHOLM 8, nebo HAAS -SOHN Grand max nebo HAAS – SOHN Grand , barva černá s béž. obkladem. Doporučte prosím. Dodávku bych potřeboval příští týden, včetně trubek, kolene a zděři. Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
07. 12. 2006, 07:32:51
Re: Rada při výběru kamen - nabídka

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše služby.
Bohužel kamna Thorma Gent už letos nebudou. Borgholmy jsou na cestě k nám, stejně jako Thorma Stockholm. Ale oboje tato kamna mi přijdou jako moc výkonná na uvedený prostor, ale je u nich zase dobrý poměr výkon/cena. Spíše bych nabídnul HAAS+SOHN VAASA I nebo IV – vzhledem k tomu, že nemají vysoké víko, působí drobným dojmem. Nebo Nordica MAJOR, Minor, MAX?

Odnímatelný výměník mají kamna firmy HAAS+SOHN ( model GRAND je starší model, u něhož výměník odejmout nelze). Kamna GRAND byla nahrazena modelem Vestre ve 2 barvách.
Není problém kamna příští týden dodat spolu s trubkama – je na Vás, jaká kamna si vyberete.

Přeji příjemný den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.