Horse Flame HFB 717 Yarmann s výměníkem : diskuze

no image
Autor: Váš dotaz
18. 11. 2011, 08:20:37
Horse Flame HFB 717 Yarmann s výměníkem

Dobry den. Mame zajem o kamna Yarrman s teplovodnim vymenikem. Velmi se Vam omlouvam, ale prosim Vas timto o dalsi informace. 1) Kamna maji pomer 65% voda 35% vzduch. Da se tomu opravdu verit? Tedy existuje k tomu nejaka dokumentace? Sam vozim radu produktu z Ciny a vim jak to s Cinany je. Mate tedy nejakou ceskou dokumentaci nebo je to jen tvrzeni vyrobce? Pomer vytapeni je udajne zasadni vec pro moznost kamna uregulovat nejakou aparaturou. Proto se tedy ptam. 2) Jak je to s reklamacemi?
S pozdravem

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
18. 11. 2011, 08:22:15
Re: Horse Flame HFB 717 Yarmann s výměníkem

Dobrý den, děkujeme za zájem o námi nabízené výrobky.

Bohužel krbová kamna s výměníkem Horse Flame HFB 717 YARMANN nejsou k dnešnímu dni (18.11.2011) skladem. Další zásilka přijede v lednu. Mohu nabídnout OLYMBERYL OBFW 443. Jedná se o kamna s velmi podobnými parametry vyráběné ve stejné fabrice jakoHorse Flame.
Kamna Olymberyl a Horse flame se prodalo poměrně dost, takže těm parametrům věřím. Navíc u Olymberyl jsem měl možnost vidět i certifikáty ze zkušebny v Brně. U Horse Flame jsem po tom nepátral. Aby kamna s výměníkem správně pracovala, je potřeba je provozovat na horní výkonové hranici. Reklamací je minimum ( klepu na dřevo) – servis je řeší bez problémů.

Přeji hezký den / Best regards
Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.