Kamna s výměníkem HAAS+SOHN GRAND MAX PLUS 11 : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
18. 08. 2011, 06:47:01
Kamna s výměníkem HAAS+SOHN GRAND MAX PLUS 11

Dobrý den,
Pár týdnu nazpět jsme se ženou byli u Vás na prodejně a měli jsme pár dotazů ohledně kámen Grandmax Plus 11 s výměníkem a zdá se že jsme se dočkali cenové akce, kterou jste nám slíbil.

Chystám se kamna objednat u Vás.

1)Začnu nejméně podstatnou věci:

Tvrdil jste, že kamna se při provozu pod 40% výkonu zbytečně opotřebovávají. A můj dotaz (který by jste chtěl konzultovat u výrobce) zněl: jak je to z ponecháváním kamen k pozvolnému vyhasínání.

(Pravidelný scénář: hodím tam večer brikety, trochu přiškrtím vzduch a nechám to dohořet – sníží to to nějak životnost kamen?)

2)Jaký je rozměr palety, na kterých kamna odesíláte? Případně bych potřeboval nějaké rady ze života ohledně transportu do pitomých 3 schodů na verandě, když nemám po ruce 4 chlapy jak jste původně doporučil…

3)Protože kominík nedodá kouřovod v černé barvě, budeme jej brát od Vás. Kominík mi doporučil mít jak klapku tak čistící otvor v koleně. Nedoporučil mi však výšku v jaké mám připojit kamna do komínu (jestli mezi kamny a kolenem dát 0.5m nebo 1m trubku) Můžete mi když tak zkritizovat doporučení kominíka ohledně kolena se škrtící klapkou i s čistícím otvorem a případně poskytnout nějaký názor (včetně zdůvodnění) na to, do jaké výšky jít s tím kouřovodem?

4)Můžete mi říci jestli bych měl chtít vychlazovací smyčku? Jaké to má výhody a o co víc to zesložití zapojení? (tedy jaké spoje tam mají jít navíc – teď tam bude 2× přípoj na okruh s radiátory a 1× vývod od bezpečnostního ven­ti

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
18. 08. 2011, 06:48:22
Re: Kamna s výměníkem HAAS+SOHN GRAND MAX PLUS 11

Dobrý den, děkuji za upřímnost.
mohu poprosit o odkazy na ty levnější eshopy?
bod 1 Vám zjistím
2 – paleta je 70×70×140 cm. Má to 250 kg – určitě bych dodávku směřoval na dobu, kdy tam ti lidi budou. I pokud kamna hodíte na rudl a budete s mini chtít ty schody vyskákat, potřebujete aspoŇ 2 další lidi na pomoc
3 – pokud kominík řekl s klapkou, tak s klapkou – na klapce regulujete tah komína. Koleno s čistícím otvorem je vhodné. Výšku kouřovodu nechám na Vás – tak, aby to trochu vypadalo. Mně přijde optimální trubka 0,5 metru .
4 – pokud máte možnost instalovat vychl. smyčku, bylo by dobré ji použít – je to jednoduchý způsob ochrany.
5 – nemáme – používá se třeba ohebné ALu – koupíte v jakémkoli marketu

Platba předem převodem, nebo dobírkou řidiči, případně hotově na prodejně (předem).

Předpokládané trvání akce je do poloviny října 2011.
Pokud budete mít další dotazy, napište
Přeji hezký den

Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.