Litinový kuchyňský sporák : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
26. 10. 2006, 07:55:41
Litinový kuchyňský sporák

Sháníme sporák na pevná paliva. Na vaše stránky jsem přisla po zadání hesla ve vyhledávači jako litinováí kamna. Trochu mě mate, je to není značka jotul, kterou jsem původně zadala, ale ABX. Mohli byste me zdělit, kde se to vyrábí, jestli to je také litina a jakým způsobem je to vyrobeno, jaká je záruka na výrobek. Také v obrázku postrádám, jak je velká trouba. Tak to jsou otázky na výrobek. Druhá se týká jen dokazu, proč je dodávka možná až v roce 2007 a kdy by to v tom roce 2007 bylo. Děkuji za odpověď. S pozdravem

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Admin
Autor: Admin
26. 10. 2006, 07:57:21
Re: Litinový kuchyňský sporák

Dobrý den, paní Kučová, děkujeme za zájem o naše služby.
Sporáky ABX nemáme v tuto chvíli skladem a nejsou v plánu výroby do konce roku 2006 – proto tam máme poznámku 2007. Ještě není hotov plán výroby, ale předpokládám, že by se mohly vyrábět v únoru. Proto také v tuto chvíli nemohu změřit troubu. Jedná se o sporáky z ocelového plechu – záruka je 2 roky. Firma Jotul nevyrábí sporáky, pouze litinová kamna. Litinové sporáky má v nabidce firma LA NORDICA.
V případě zájmu mohu poslat tištěný katalog.
Přeji příjemný den


Petr Vávra

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.