Prity 2C W28 : diskuze

no image
Autor: Vas dotaz
14. 06. 2010, 13:24:28
Prity 2C W28

Dobrý den. Docela mě zaujala tato krbová vložka a proto bych se rád zeptal na několik věcí. Jest-li tomu dobře rozumím, tak vložku mohu zabudovat do stěny tak, že dvířka budou na chodbě a zadní stěna, která je prosklená, bude zasahovat do místnosti za stěnou. Stěnu mám silnou 25 cm – nechá se realizovat? Za další, když vložka není litinová, mohu tento krb používat jako hlavní zdroj tepla do RD, který má 10 místností + příslušenství. Ohřívám vodu el. v aku. nádrží – 1800 litrů a topím do podlahy + v aku. nádrží odřívám i užitkovou vodu. To znamená, že v krbu by se topilo celoročně. Jakou pak bude mít krbová vložka životnost? Budou-li pozitivní odpovědi, pak bych do toho šel. Děkuji

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

admin
Autor: admin
14. 06. 2010, 13:25:05
Re: Prity 2C W28

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Vámi vybraná krbová vložka Prity 2C W28 je oboustranná. Hloubka této vložky je 70 cm, hloubka stěny, do které chcete vložku zabudovat je 25 cm. Doporučujeme kontaktovat odbornou firmu, která Vám vložku obestaví tak, aby vypadala hezky a také doporučujeme kontaktovat topenářskou firmu, která Vám poradí a odborně zapojí na teplovodní okruh.

Co se týká životnosti vložky, nelze jednoznačně odpovědět, vše záleží na přístupu uživatele jak se k vložce chová a také na nastavení na teplovodní okruh.

Dle návodu se nedoporučuje používat jako hlavní zdroj tepla.

V případě dalších dotazů nás kontujte.

S pozdravem

Jana Pařenicová
obchodní asistentka

Reagovat na příspěvky lze po přihlášení

Domluvte si s námi schůzku.

Přijďte k nám na prodejnu, kde jsou napojena jak klasická, tak i peletová kamna a to i ve verzi s výměníkem a AKU nádobou.

Najdete nás v Oprechticích u Ostravy.

Provozní doba prodejny: Po - Čt 8:30 - 15:00
Pá zavřeno, eshop v provozu

TOPlist
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.